Udostępnianie ekranu

Udostępniaj swój ekran innym osobom w czasie rzeczywistym przez połączenie P2P

Udostępnij to narzędzie

Zgłoś problem

Problem należy opisać bez podawania prywatnych danych ani plików.

Jak przydatne było to narzędzie?

Jak przydatne było to narzędzie?

Udostępnij swój ekran

Rozpocznij udostępnianie i uzyskaj link, który inni mogą otworzyć, aby oglądać Twój ekran na żywo.

Dołącz do udostępnianego ekranu

Wpisz identyfikator pokoju, aby oglądać udostępniony ekran.

Wpisz imię i nazwisko

Twoja nazwa stanowi początek kodu pokoju (na przykład ANNA-7K2QX4M9). Pozostaw puste, aby uzyskać TOOLSVANA-XXXXXXXX. Do 30 znaków.

Wybierz nazwę wyświetlaną

Gospodarz zobaczy tę nazwę. Pozostaw puste, aby otrzymać nazwę z numerem. Do 30 znaków.

O narzędziu do udostępniania ekranu

Narzędzie do udostępniania ekranu to darmowe rozwiązanie online, które pozwala natychmiast udostępnić ekran dowolnej osobie za pomocą prostego linku. Obraz trafia do widzów przez szyfrowane połączenia i nigdy nie jest nagrywany ani przechowywany. Bez pobierania, bez rejestracji i bez znaków wodnych: wystarczy kliknąć, udostępnić i współpracować w czasie rzeczywistym.

W odróżnieniu od tradycyjnego oprogramowania do udostępniania ekranu, które wymaga instalacji i kont, nasze narzędzie działające w przeglądarce uruchamia się od razu na każdym komputerze stacjonarnym z Chrome, Edge, Firefox lub Opera. Widzowie mogą oglądać z dowolnego urządzenia, w tym z telefonów i tabletów. Dzięki obsłudze rozdzielczości do 1080p przy 30-60 FPS, udostępnianiu dźwięku systemowego, komunikacji przez mikrofon i do 20 jednoczesnych widzów jest pełnowartościową alternatywą dla płatnych usług udostępniania ekranu.

Prywatność i bezpieczeństwo są podstawą naszego narzędzia do udostępniania ekranu online. Każde połączenie jest szyfrowane, a ekran nigdy nie jest nagrywany ani przechowywany. Gospodarz otrzymuje unikalny link do pokoju, przez który dołączają widzowie, a sesja kończy się w chwili zakończenia udostępniania. Konto nie jest potrzebne, a wpisane imię widzą tylko osoby uczestniczące w sesji.

Ustawienia prywatności

Wybierz preferencje dotyczące analityki, reklam i personalizacji. Niezbędne przechowywanie danych zapewnia działanie takich funkcji jak motyw i zapisane narzędzia.

Niezbędne przechowywanie danych jest zawsze włączone.